D'JAVAS

D'JAVAS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij D'Javas. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 15:51 Dit keer had ik de tahu telor. Was ook weer lekker.
22 jun 2022 om 17:55 Je besteld wat,betaald het en daarna wordt je gebeld dat het bestelde er niet is. Krijg je een alternatief waar je niet voor gekozen hebt.
1 jun 2022 om 14:09 Lekker zoals altijd!
23 apr 2022 om 23:17 Had beter geweest een in 3 pak eetdoos was het niet zo'n rommel geweest. Ook het dessert beter verpakken anders licht een deel ernaast
22 feb 2022 om 20:38 Het eten was echt niettttt normaal lekker. Heerlijk! Nog nooit zo lekker gegeten. De bestelling was wel naar een verkeerd adres en duurde daarom langer. Bezorger Pieter belde me en zei heel enthousiast dat hij zo snel mogelijk zou fietsen. Super!
18 feb 2022 om 16:37 Food is tasty. But preparation took extraordinarily long. Order before 12pm to be delivered around 12:45. Food arrived at 13:40. Not the mistake of bezorger, just the restaurant being very slow. And it’s not even weekend.
13 feb 2022 om 16:49 Goed eten en goede service
13 feb 2022 om 16:47 Dit was de eerste keer dat ik hier heb besteld en het is zeker voor herhaling vatbaar! Ik had de soto mie en de bubur kacang hijau en het is zeker een aanrader.
16 dec 2021 om 16:28 De bezorgtijd werd telkens aangepast en met zeker 20 minuten overschreden. Bakjes lekten.
10 dec 2021 om 2:50 eten was lekker ,maar eten was echt koud.
28 nov 2021 om 20:59 Één gerecht ontbrak. D zegt geleverd te hebben, wat ik tweemaal ontken. D zegt toe alsnog te leveren, maar omdat de bezorger te laat was, werd ik afgebeld. Gerecht kon ik de volgende dag ophalen, maar helaas een gesloten deur. Kortom NOOIT MEER!
24 nov 2021 om 1:13 Prima eten, zeer tevreden!